Rawatan Buasir

Rawatan Ayurveda

Rawatan Siddha Ayurveda menyingkirkan punca sehingga ke akar umbinya. Ianya memulihkan punca utama dan memberi kelegaan tanpa sebarang kesan sampingan. Hanya dengan memeriksa nadi, kami akan menemui punca utama yang menyebabkan sesuatu Buasir. Rawatan yang disediakan adalah berasaskan herba asli, tumbuh-tumbuhan dan mineral. Badan akan dapat menerima dan menyerapnya tanpa sebarang kesan sampingan kerana ubat-ubatan ini dihasilkan dari sumber asli dan bukannya sintesis, di samping itu, mungkin terdapat kesan yang baik untuk metabolisma pada keseluruhannya. Selain ubat-ubatan, kami juga ada memberi khidmat nasihat untuk diet dan cara hidup yang betul.
Bacaan Nadi

Teknik Rawatan Ayurveda

Dalam falsafah timur terdapat suatu cara yang istimewa untuk mendiagnosa dan mengesan penyakit, dimana bermaksud ke tidak keseimbangan di dalam tridoshas (3 nadi) di kenali sebagai Vatta, Pitta dan Kapha yang menjadi punca utama kepada kesemua jenis penyakit yang berjumlah sebanyak 4448 jenis yang telah disahkan pakar perubatan dahulu kala di dalam beribu-ribu bahan rujukan mereka yang lebih dari 40,000 tahun dahulu sehingga kini. Jika anda memerlukan lebih pengetahuan atau informasi dan nasihat, buatlah temujanji dengan kami dan ianya pasti menyeronokkan untuk mengetahui bahawa terdapat beribu-ribu perkara yang perlu diketahui untuk menjadi lebih praktikal dalam kehidupan seharian anda.

Ubat Herba

Ubat Ayurveda

Ubat-ubatan Siddha Ayurveda yang telah ditemui lebih daripada 5000 tahun dahulu, kini digunakan secara meluas di seluruh dunia dengan sokongan dan kajian daripada para saintis dan pakar perubatan dari India. Justeru itu anda tidak perlu bimbang dengan ubat-ubatan kami yang dihasilkan dari perkampungan dan ladang-ladang penanaman herba kesihatan kerana ianya telah dijalankan kajian dan mendapat kelulusan dari pihak-pihak yang berkenaan. Racun, alkohol and lain-lain lagi yang tidak diperlukan di asingkan dari ubat-ubatan ini dengan sepenuh tumpuaan dan berhati-hati dengan menggunakan kaedah saintifik yang terbaru dalam menyediakan sistem terkini untuk ubat-ubatan herba. Ubat-ubatan ini didatangkan khas dari India dan California dengan kajian dari University di California, India dan Russia.

Hak Cipta Terpelihara © 2021 Pusat Rawatan Buasir Sidaq (002025892-V)